Workshop

Voor groepen, bijvoorbeeld een vriendenclub, team of familie, verzorg ik workshops in de natuur. Dit zijn groepswandelingen van ruim een uur rond een thema. Op dit moment bied ik vier workshops aan. Wil je de workshop individueel doen, dat kan ook!

1. Zo gezond als gras

Deze workshop geeft een boost aan je vitaliteit. We kijken naar de eigenschappen van gras en wat we hieruit voor ons dagelijks leven kunnen leren. Met enige humor! Diverse aspecten van innerlijke veerkracht komen aan de orde. Naast momenten van stilstaan bij jezelf, krijg je praktische tips waarmee je na de workshop zelf verder kan!
workshop-gras 2. Lichtvoetig leven

Deze workshop helpt je om lichter te leven. Hoe doe je dat in het dagelijks leven en kan het een blijvende levensstijl worden? O.a. door eenvoud en bewust stil staan. De oefeningen zijn inzichtgevend, praktisch en op maat. Elk met betrekking op één van de vijf levensgebieden. Zo kom je een stap verder!

3. Vrij van perfectionisme

Deze workshop is voor iedereen die worstelt met perfectionisme. Je loopt aan tegen negatieve gedachten en voelt je vaak gespannen. Dat kan zich uiten in een sterke gedrevenheid om buitengewoon te presteren, maar ook in een verlammende angst om fouten te maken. Wat is perfectionisme en waar komt het vandaan? Kan het anders en hoe doe je dat dan? Voel je je opgejaagd en verlang je naar ademruimte? We gaan inzichtgevend en praktisch aan de slag. Je leert hoe je je kunt bevrijden van dwingende en kritische gedachten. Van bedrukt zijn en gedreven worden naar leven en presteren zonder dwang. Omdat het mag!

4. Hoe voorkom je perfectionisme bij je kind?

Deze workshop is voor iedereen die kinderen heeft of werkt met kinderen. Perfectionisme ontstaat in de kindertijd vanuit een emotioneel tekort. Er is te weinig aanvaarding en teveel kritiek. Hoe ga je om met een kind dat gevoelig is voor kritiek? Hoe zorg je ervoor dat het zich niet persoonlijk afgewezen voelt bij een teleurstellende prestatie? Deze workshop geeft tips en tools om hier praktisch en effectief mee om te gaan. En we kijken ook naar hoe je zelf als ouder of leerkracht in het leven staat en hoe je met kinderen communiceert.

Praktisch

Als aanvrager organiseer je zelf de groep van minimaal 5 personen. In overleg met Lichtvoetig Leven wordt een datum en plaats vastgesteld. De workshops duren anderhalf uur. Karolien van der Woude begeleidt de workshop als professioneel psycholoog en ervaringsdeskundige. Iedere deelnemer krijgt inzicht, creatieve oefeningen en praktische tips, wat de workshop tot een bijzondere ervaring maakt.

Tarieven

Particulier
€ 25,- per persoon (incl. BTW)
Individueel
€ 79,- (incl. BTW)

Zakelijk
€ 25,- per persoon (excl. BTW)
Individueel
€ 79,- (excl. BTW)

De workshops duren anderhalf uur. Reiskosten (alleen van toepassing buiten de regio Ede) worden gedeclareerd op basis van € 0,28 p/km.

Contact

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.