Consult

Heb je psychische klachten, zoals depressiviteit, verdriet, onzekerheid, stress, of worstel je met het vinden van een gezonde work-life balance, overweeg dan een consult bij Lichtvoetig Leven.

counseling-tree

Ik bied twee typen consulten:

1. Individueel consult

Een individueel consult is geschikt om allerlei persoonlijke processen te bespreken of te reflecteren op hoe je in je werk zit. Dit kan éénmalig zijn of een langer traject. Dat kan in mijn praktijk in Ede of op een van mijn wandellocaties, maar ook online via mail, chat of skype.

Bij een langer traject maak ik gebruik van verschillende werkvormen die passen bij het gespreksdoel. Dat zijn een doelgerichte en gestructureerde aanpak met to-do’s om thuis of op het werk toe te passen, een creatieve werkwijze met beelden en verhalen, een cognitieve benadering met gedachtentraining, of een ontspannende wandeling met reflectiemomenten. Meestal is het een combinatie hiervan.

2. Groepsconsult

Een groepsconsult is geschikt om met je collega’s of werknemers het teamfunctioneren te evalueren. Thema’s als communicatie, conflicthantering, ontwikkeling en vitaliteit komen aan de orde. Dit kan éénmalig zijn of een langer coachingstraject met teambuilding, zowel op de bedrijfslocatie als in de natuur.

Tarieven p/u

Particulier
Individueel consult: € 79,- (incl. btw)
Groepsconsult: € 110,- (incl. btw)

Zakelijk
Individueel consult: € 79,- excl. btw
Groepsconsult: €110,- excl. btw

Een individueel consult is meestal een uur, een groepsconsult beslaat meestal 2-4 uur. Voorbereidingstijd wordt ook in rekening gebracht. Reiskosten (alleen van toepassing buiten de regio Ede) worden gedeclareerd op basis van € 0,28 p/km.

Contact

Neem vandaag nog contact met mij op voor een consult. Hierbij geef ik eerlijk aan of ik je kan helpen of niet.