Stilte in het voetlicht

Wist je dat stilte een menselijke basisbehoefte is evenals slaap, eten en drinken? Stilte doet je goed, het geeft ontspanning en helderheid. Echter stilte vinden en vasthouden kan lastig zijn. De samenleving is rumoerig, je agenda loopt vol, en verantwoordelijkheden zijn veel. Stilte is schaars en toch bereikbaar.

Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld genomen te weinig tijd nemen om echt stil te zijn.

En dat complete stilte je hersenen herstelt en vernieuwt. Het vermindert stress en vormt ook een buffer tegen overmatige stress. Dat mag veerkracht heten en vitaliteit geven. Heel kostbaar en noodzakelijk dus! Hoe vind je dan die stilte?

Door te oefenen. Van korte pauze tot lange retraite en alles ertussenin. Wil je meer rust ervaren, juist ook op drukke en hectische momenten? Wil je weten hoe je dit praktisch doet? Dan is het volgende iets voor jou.

Dit voorjaar krijgt iedereen die een afspraak maakt voor een wandelgesprek, er een kwartier met stilte oefeningen kosteloos bij.

De stilte oefeningen doen we aan het begin of aan het eind van de wandelsessie. Je kiest de oefeningen uit die bij jouw persoonlijke situatie passen. Wil je de hele wandeling aan stilte besteden? Dat kan, dan maken we een stiltewandeling 🙂

Heb je deze maanden al een afspraak in staan en wil deze stilte oefeningen ook? Dan krijg je het kwartier er gewoon bij. Na de sessie kan je zelf met de tips en tools aan de slag, want stilte is te leren!

Dit aanbod geldt het hele voorjaar dat is van 1 maart tot en met 31 mei. Dus laat het niet lopen en reserveer meteen!

bankjeingras