Op retraite in Vincent’s Attic

Heerlijk om er even helemaal uit te zijn. De dagelijkse beslommeringen los te laten, te reflecteren op dingen die je dwars zitten, en de balans in je leven te herstellen. Daarom bieden we individuele en begeleide wandelretraites aan in combinatie met bed & breakfast Vincent’s Attic in Ede. We noemen dat de Lichter Leven Retraite. Die mag je jezelf af en toe gúnnen. 🙂

vincentsattic-kaartje

Vincent’s Attic is een rustige en comfortabele gastenkamer in een van de groenste wijken van Ede, vlakbij landgoed Kernhem en grenzend aan zowel de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe als de stuwwallen en uiterwaarden van de Rijn. Ideaal voor een retraite in combinatie met wandelingen in de natuur. De b&b is eigendom van Lichtvoetig Leven.

Retraite Lichtvoetig Leven:

2 Overnachtingen in b&b Vincent’s Attic inclusief ontbijt. Bij aankomst staat er een persoonlijke attentie voor je klaar. Een retraite voor jezelf met op dag 1 een coachingsgesprek in de natuur met wandelpsycholoog Karolien van der Woude, waarin jouw persoonlijke vragen en doelen centraal staan.

Prijzen: 1p € 229 | 2p € 279 Dit arrangement kan desgewenst worden uitgebreid met meerdere overnachtingen of wandelingen.

Retraite Lichtvoetig Leven is één van de 3 arrangementen van Vincent’s Attic.

Wil je liever een langere retraite of een wandeltraject op maat? Dat kan natuurlijk ook. Op de pagina Wandeling meer ideeën over hoe je je retraite kunt inrichten. Je kunt je eigen vragen inbrengen of een thema vastpakken.

Wandelen en fietsen op de Veluwe, het Kröller Müller museum bezoeken met de prachtige Vincent van Gogh-collectie, rust en stilte vinden, reflecteren op je leven, wandelcoaching, overnachten in Vincent’s Attic, het kan allemaal! Leef licht, kom tot rust, vind nieuw perspectief! Neem gerust contact op om je specifieke wensen te bespreken.