Van stress naar vitaliteit

Heb je last van stress en somberheid? Zijn er onderhuidse spanningen en gezondheidsklachten? Wordt alles je teveel? Zijn er momenten van paniek, dat je denkt grip te verliezen? Slaap je minder goed en ben je niet meer aanspreekbaar voor je omgeving? Is er ruzie in huis?

Bij dreiging van burn-out of scheiding, ga niet langer door op deze weg. Dring de schade terug, doe iets aan de stress, hervind je leven!

Counseling_header

Tijdens één of meerdere wandelingen help ik je om persoonlijk en zakelijk te evalueren. Je krijgt de ruimte om lastige vraagstukken onder ogen te zien, je work life balance te evalueren, nieuwe inzichten op te doen en passende keuzes te maken. Je krijgt praktische en persoonlijke handvatten om hier zelf blijvend vooruitgang in te boeken. Dit alles in een mooie, natuurlijke omgeving die een gunstig klimaat biedt voor veranderprocessen als deze. Het resultaat is persoonlijke en zakelijke vitaliteit.

‘Ik ben gekomen om burn-out te voorkomen en de wandelgesprekken op de hei hebben me geholpen om de stressfactoren te onderkennen en er iets aan te doen!

Van het wandeltraject mag je het volgende resultaat verwachten: zicht op signalen van stress en persoonlijke dynamieken, balans tussen werk en privé, vaardigheid om blijvend positief richting te geven aan je prioriteiten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.