Leven of geleefd worden?

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Dat de fut eruit is? Wil je léven en ben je op zoek naar vernieuwing en verdieping? Dan is de themawandeling ‘Leven of geleefd worden’ iets voor jou. Dit is een wandeling met coaching. Momenten van reflectie, praktische en creatieve oefeningen wisselen elkaar af.

Deze themawandeling helpt om bewust te leven en draagt bij aan je vitaliteit. En het effect daarvan op jezelf en je omgeving zal merkbaar zijn. Tijdens de wandeling maak ik gebruik van oefeningen en inzichten vanuit de positieve psychologie en een creatieve verwerking daarvan. Hiermee kun je na de wandeling zelf verder. Vooraf spreken we af welk thema of onderwerp de focus wordt van de wandeling. Dit kan bovenstaand thema zijn, of een persoonlijk hieraan gerelateerd onderwerp.

Deze wandeling helpt je om weer of meer bewust te leven en daarvan te genieten!

Hoe ga je om met deadlines en plichten? Hoe weer levensvreugde vinden? Tijdens de wandeling zijn er korte pauzes, waarbij we stil staan bij dit thema. We oefenen ons in het meer bewust zijn van de positieve kant van het leven. We kijken ook naar datgene wat ons daarin hindert en hoe we dat kunnen ombuigen. De tips zijn praktisch en toepasbaar in je persoonlijke situatie.

De wandeling bevordert je algehele gezondheid en werkt preventief bij stressklachten.

Je kunt je aanmelden voor één wandeling of voor een serie wandelingen. Een eenmalige wandeling is geschikt als introductie, en de serie van vijf wandelingen is voor de verdieping. Meer informatie op de pagina Wandelingen, aanmelden kan bij Contact.